ADVENT OPATIJA & ADVENT NA TRSATSKOJ GRADINI

ADVENT OPATIJA & ADVENT NA TRSATSKOJ GRADINI 11.12.21. – SUBOTA   PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Pule ( parking kod Konzuma) […]

ADVENT OPATIJA & ADVENT NA TRSATSKOJ GRADINI

11.12.21. – SUBOTA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule ( parking kod Konzuma) u 9:00, Okreti u 9:20 , Poreča u 10:00, Pazin u 10:30. Vožnja do Opatije gdje ćemo posjetiti najljepši Advent uz more.

Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije , ostatak vremena slobodno za uživanje u čokoladnim delicijama ( u terminu 03.12.-05.12.21.- Festival čokolade)

Blagdanskom će se čarolijom oviti poznate lokacije kao što su park sv. Jakova, park Angiolina, Slatina, Lungomare, Ljetnu pozornicu, gradsku tržnicu i pitoreskno Volosko, ali i ponuditi niz uzbudljivih iznenađenja za sve posjetitelje.

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Opatiji. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Rijeci. Po dolasku u Rijeku slobodno vrijeme za obilazak Adventskog sajma u centru grada, vlastite programe i shopping.

U dogovoreno vrijeme sastanak putnika sa pratiteljem putovanja te zajednički odlazak našim autobusom do Trsata. Posjet Adventu na Trsatskoj gradini, gdje će biti postavljeno nekoliko kilometara božićnih lampica, adventske kućice, najveća kuglica u Hrvatskoj i puno blještavila i iznenađenja. Dobro društvo, kuhano vino i glazba za ples dobitna su kombinacija, a najljepše je kada svo to vrijeme provodimo zajedno, mi i vi! Zakoračite s nama u ovogodišnju adventsku bajku, jedva čekamo! Slobodno vrijeme za vlastite programe.

Okupljanje putnika oko 20:30. Povratak prema Istri, dolazak u Poreč predviđen u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA PO OSOBI: 130 KN

DJECA od 5-12 god.: 80,00 KN

 

MOGUĆNOST UKRCAJA U PULI, OKRETI , POREČ I PAZIN

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, turističkog pratitelja

CIJENA NE UKLJUČUJE: sve što nije navedeno pod cijena uključuje, troškovi osobne prirode

 

Minimalan broj prijavljenih putnika: 35

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

 

NAPOMENA:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d.