Sabina Travel

ADVENT U BEČU – 3 DANA

  • Trajanje: 3 days
  • Cijena: 1,390 KN

Uživajte u kuhanom vinu i Sacher torti na božićnom sajmu ispred samoga dvorca Schönbrunn!

ADVENT U BEČU

3 DANA

20.12.19.- 22.12.19.- GARANTIRAN POLAZAK!

Hotel ARCOTEL Kaiserwasser 4 * sup. – ODLIČNA LOKACIJA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN : POREČ – BEČ

Polazak autobusom iz Pule ( parking kod Konzuma) u 4:00 sata, Okreti u 4:20 sati, POREČA u 05:00 sati, GP Kaštel u 5:35 sati.  Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja do veličanstvenog BEČA. Po dolasku u Beč, smještaj u hotel, te kraće slobodno vrijeme za odmor. Slijedi  okupljanje te odlazak javnim prijevozom u posjet veličanstvenom Božićnom sajmu CHRISTKINDLMARKTU ispred gradske vijećnice s pregršt adventskih štandova, koji su puni  ukrasa, nakita i božićnih poklona. Tu su još i  poznata tradicionalna jela, te pića i slastice. Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. DAN : BEČ

Nakon doručka odlazak na stručni razgled BEČA u pratnji mjesnog vodiča. Razgled započinjemo panoramskom vožnjom  autobusom: DVORAC BELVEDERE, KARLOV TRG i CRKVA, RING, DRŽAVNA OPERA, PARLAMENT, GRADSKA VIJEĆNICA, UNIVERZITET, UNO CITY, DUNAVSKI TORANJ, HUNDERTWASSEROVA KUĆA, a nakon toga slijedi razgled užeg središta Beča: HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE. Slobodan ostatak dana za osobne programe. Nemojte propustiti posjetiti  jednu od mnogobrojnih  izložbi i muzeja u Beču, posjetite KHM povijesno-umjetnički muzej, carsku riznicu, zbirku Albertina, muzeje u Hofburgu, predstave španjolske škole jahanja, uživajte u vožnji velikim kotačem Pratera ili se jednostavno prepustiti čaroliji adventa i uživajte  ispijajući kavu i uživajući u  nadaleko poznatoj Sacher torti, u jednoj od tradicionalnih bečkih kavana ili šetajući među mnogobrojnim božićnim sajmovima u samom središtu grada.  I ljubitelji shoppinga doći će na svoje budući da se u Beču nalazi veliki izbor trgovina pa je zadovoljstvo shoppinga zagarantirano (Graben, Kärtnerstrasse, Mariahilfer Strasse, SCS Schoping City Vösendorf). Povratak u hotel . Noćenje.

3.DAN : BEČ – POREČ

Nakon doručka napuštamo hotel, te odlazimo u posjet dvorcu SCHÖNBRUNN, rezidenciji Habsburgovaca, sa slobodnim vremenom za razgled unutrašnjosti dvorca i parka. Iskoristite i vrijeme za šetnju velikim parkom, ili se zasladite i zagrijte kuhanim vinom na božićnom sajmu ispred samoga dvorca. U ranim poslijepodnevnim satima (13:00 h) slijedi povratak kućama. Dolazak u  Istru u kasnim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI:  1.390 KN

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 4* na području Beča na osnovi 2 noćenja s doručkom (bogati buffet doručak), razgledi prema programu, stručni lokalni vodič u Beču, pratitelj tijekom putovanja, jamčevina i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za objekte koja se posjećuju, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza ( preporučamo)

 

Doplata za jednokrevetnu sobu : 490 kn

Informativne cijene ulaznica (plaćanje na licu mjesta):

  • Dvorac Schönbrunn – 20,00 Eura (Grand tura), djeca od 6- 18 god.- 13 eura

 

Minimalan broj prijavljenih: 35

Mogućnost ukrcaja: Pula, Okreti, Bonaci i GP Kaštel

NAPOMENA:  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 15 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 35. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .

Mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama ( American Express, Maestro i Visa PBZ , Mastercard i Maestro Zagrebačka banka, Diners ) .

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.