Sabina Travel

ADVENT U OPATIJI, RIJECI I NA TRSATSKOJ GRADINI

  • Trajanje: 1 day
  • Polazak: 12/12/2020
  • Povratak: 12/12/2020
  • Cijena: 130 KN

ADVENT U OPATIJI, RIJECI I NA TRSATSKOJ GRADINI 12.12.2020 – SUBOTA   PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Pule ( parking kod […]

ADVENT U OPATIJI, RIJECI I NA TRSATSKOJ GRADINI

12.12.2020 – SUBOTA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule ( parking kod Konzuma) u 8:00, Okreti u 8:20 , Poreča u 9:00, Pazin u 9:30. Vožnja do Opatije gdje nas po do dolasku  očekuje šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije. Romantičnu Opatiju najljepši advent uz more pretvara u blagdansku bajku. Bajkoviti parkovi s Orašarima „na straži“, nenadmašna ljepota adventskih dekoracija, gastronomski specijaliteti inspirirani blagdanskim obiljem te čokoladne delicije kao „šećer na kraju“ Preporučamo Vam posjet kavani Continental i uživanje u njihovom čarobnom čoko svijetu, ali i u originalnim slasticama.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Rijeci. Po dolasku u Rijeku slobodno vrijeme za obilazak adventskog sajma u centru grada, vlastite programe ili kupovinu.

U dogovoreno vrijeme sastanak putnika sa pratiteljem putovanja te zajednički odlazak našim autobusom do Trsata. Posjet četvrtom izdanju adventa na Trsatskoj gradini. Kaštel na Trsatu ponovno će obući novo ruho i spremno dočekati posjetitelje ogrnut plaštem božićnih lampica, kojih će biti još više nego protekle godine. Unikatne božićne dekoracije i jedinstvene ručno izrađene jaslice i ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami. Na putu će se naći svima poznati protagonisti priče, a nad gradom će se ponovno nadviti veličanstvena Votivna kruna, ujedno i najveća u Europi.

Advent na Gradini se održava na otvorenom prostoru te će se za cijelo vrijeme trajanja projekta pratiti epidemiološke mjere izdane od strane Civilnog stožera.

Slobodno vrijeme za vlastite programe.

 

Okupljanje putnika oko 20:30. Povratak prema Istri, dolazak predviđen u  večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 130 KN

DJECA OD 5-12 GOD: 80,00 KN

Minimalan broj prijavljenih putnika: 30

Moguć ukrcaj u Puli, Okreti, Poreč , Pazin,

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, voditelj putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove osobne potrošnje

 

Plaćanje:  Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

 

NAPOMENE:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb