ADVENT U PADOVI

ADVENT U PADOVI 11.12.21. – SUBOTA     PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Pule (parking Konzuma) u 6:00 sati, Okreti u 6:20 […]

ADVENT U PADOVI

11.12.21. – SUBOTA

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule (parking Konzuma) u 6:00 sati, Okreti u 6:20 i iz Poreča u 7:00 sati,  GP Kaštel u 7:30. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja sve do  Padove – drugog najstarijeg sveučilišnog centra Italije. Nakon dolaska slijedi šetnja s voditeljem putovanja sveučilišnim gradom bogate povijesti gdje su čuveni talijanski umjetnici Giotto i Donatello ostavili neka od svojih najboljih djela. Proći ćemo uz najveći kružni trg u Europi – Prato della Valle sa 78 skulptura, dolazimo do Bazilike Svetog Antuna u kojoj se nalazi njegov grob i relikvije te nastavljamo s posjetom ostalih znamenitosti, među kojima je i Gradska vijećnica, Sveučilište, Sudbena palača, Katedrala, krstionica, Svetište Leopolda Mandića….Slobodno za vlastiti programe za posjet tradicionalnom predbožićnom sajmu, uživanje u zimskim specijalitetima i običajima sjeverne Italije. Predlažemo kratki predah uz kavu u najpoznatijoj kavani Pedrocchi ili „ caffe-u bez vrata „ kako ga još zovu. U ovo doba trg Eremitani pretvara se u selo Djeda Božićnjaka, koje oduševljava sve generacije, a posebno one najmlađe. Ovdje ćete pronaći klizalište i vrtuljak, drvene kućica s bogatom gastronomskom ponudom. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Istri. Očekivani dolazak u večernjim satima.

 

CIJENA: 280 KN

Cijena za djecu od 5 – 12 :  200 KN

 

Minimalan broj prijavljenih putnika:  30

Mogućnost ukrcaja u Puli, Okreti, Poreč i GP Kaštel

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i troškove organizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE: sve što nije navedeno pod cijena uključuje,  troškovi osobne prirode, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini, putem transakcijskog računa, kreditnim i debitnim karticama. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

 

VAŽNO:

Za ulazak u Italiju iz EU, putnik je dužan pokazati EU digitalnu COVID potvrdu ili tiskanu potvrdu kojom dokazuje:

– cijepljenje (14 dana od druge doze ili jednokratnog cjepiva) ili

– ozdravljenje od COVID-19, prije najduže 6 mjeseci ili

– negativni antigenski ili PCR test napravljen najduže 48 sati prije ulaska u Italiju, za putnike starije od 6 godina.

Potvrde moraju biti izdane na talijanskom, engleskom, francuskom ili španjolskom jeziku.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Italiju na službenim stranicama MVEP-a.

Svatko tko ulazi u Italiju dužan je ispuniti  Digitalni obrazac za lociranje putnika  (dPLF).

 

 NAPOMENA:  Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane  uplaćena kod Croatia osiguranja.