Sabina Travel

ADVENT U ZAGREBU I “BOŽIĆNA PRIČA” OBITELJI SALAJ

  • Trajanje: 1 day
  • Cijena: 230 KN

Prekrasni Salajland, Zrinjevac ili Grič… svatko će naći svoj najdraži kutak Zagrebačkog adventa! 😀

ADVENT U ZAGREBU

I “BOŽIĆNA PRIČA” OBITELJI SALAJ

 

28.12.19.–SUBOTA

05.01.2020.- NEDJELJA

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Polazak iz Pule ( parking kod Kozuma) u 7:00 sati, Okreti u 7:20 sati, Poreča u 8:00, Pazin ( Etradex ) u 8:35 sati, Vrata Jadrana u 9:10 sati. Udobna vožnja kroz Rijeku i Gorski kotar u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u ZAGREB slijedi slobodno vrijeme za individualni razgled glavnog grada Hrvatske i uživanje u predbožićnom ugođaju. Mogućnosti je mnogo, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Posjetite najpoznatije kulturno – povijesne znamenitosti grada Zagreba: DONJI I GORNJI GRAD, KATEDRALA, TRŽNICA, CRKVA SV. MARKA, KAMENITA VRATA, TRG B. JELAČIĆA, GRIČ, VOŽNJA USPINJAČOM … ili jednostavno uživajte u mnoštvu programa i događanja koje Zagreb nudi u vrijeme Adventa na raznim lokacijama u gradu.

Nakon slobodnog vremena oko 15:30 nastavljamo vožnju prema Čazmi, tj. prema  GRABOVNICI  gdje odlazimo na “BOŽIĆNU PRIČU” obitelji SALAJ. Tu imamo priliku doživjeti jedinstvenu predstavu svjetla koja u vrijeme blagdana posjetitelje vodi u svijet mašte! Preko milijun i petsto tisuća lampica lampica postavljenih na biljke, drveće, mostove i ostale objekte na posjedu pretvara ovo imanje u prekrasnu oazu svjetla.

Oko 19:00 sati predviđen je polazak u smjeru Istre. Povratak u večernjim satima.

 

 

CIJENA po osobi : 230 KN

Cijena za djecu 5 –12 godina : 180 KN

 

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, pratitelja putovanja,  troškove organizacije i prodaje.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za znamenitosti, troškove osobne prirode i sve što nije navedeno pod cijena uključuje, ulaznicu za “BOŽIČNU PRIČU” obitelji Salajcijena ulaznice  35,00 kn (doplata na licu mjesta)

 

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

 

MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA:  40

 

MOGUĆNOST UKRCAJA: PULA, OKRETI, PAZIN, RIJEKA (Vrata jadrana)

 

 NAPOMENA:  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

 

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176