Sabina Travel

BEOGRAD – NOVI SAD

  • Trajanje: 3 days
  • Polazak: 11/10/2019
  • Povratak: 13/10/2019
  • Cijena: 1,190 KN

    Beograd – Novi Sad 11.10.-13.10.2019. Za sve zainteresirane mogućnost posjeta SAJMU KOZMETIKE „DODIR PARIZA“. Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i […]

    Beograd – Novi Sad

11.10.-13.10.2019.

Za sve zainteresirane mogućnost posjeta SAJMU KOZMETIKE „DODIR PARIZA“.

Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike .Najveća manifestaciji ove vrste u regiji, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svjetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Njega i ljepota su atraktivniji dijelovi „Dodira Pariza“, ali značajno mjesto zauzima i dio koji se bavi zdravljem i preventivom.Pored bogatog izbora proizvoda, na štandovima kozmetičkih kuća posjetioci imaju mogućnost da dobiju i savjete priznatih i poznatih dermatologa i kozmetičara. Posebna pažnja se posvećuje pravilnoj ishrani i rekreaciji, fitness programima kao nezaobilaznom segmentu u kulturi njege tijela.                     

PROGRAM  PUTOVANJA:

  1. DAN : PULA- POREČ –PAZIN – RIJEKA ( VRATA JADRANA) – BEOGRAD

Polazak autobusa iz Pule( parkiralište kod bivšeg Mercatora)u 4:00, Okreti 4:20, Poreča 5:00, Pazin ( na Etradexu) 5:30 ili Rijeka ( Vrata Jadrana) u 6:15 . Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu kroz Slavoniju  i dalje u pravcu graničnog prijelaza Bajakovo. Nastavak vožnje prema Beogradu, gdje stižemo u popodnevnim satima. Po dolasku u Beograd proći ćemo novi dio grada:  Genex toranj, Beogradska Arena, zgrada Vlade Republike Srbije, kongresni centar Sava… Odlazimo u naš hotel. Slobodno vrijeme za fakultativni izlazak u centar grada. U večernjim satima predlažemo večeru u jednom od restorana na Skadarliji . Noćenje.

  1. DAN: BEOGRAD

Nakon doručka odlazimo na autobusno-pješački razgled glavnog grada Srbije. Za one koji žele ići na sajam „Dodir Pariza“  prijevoz do sajma ( u dogovoreno vrijeme povratak do hotela) . Za ostale razgled nastavljamo pokraj Hrama sv. Save, jedne od najvećih pravoslavnih crkava u svijetu, trga Slavija, srpskog parlamenta do trga Republike od kuda započinjemo šetnju korzom Beograda, ulicom Kneza Mihaila, prepunom dućana, kafića i restorana. Prolazimo kraj rezidencije princeze Ljubice, katedrale sv. Mihovila gdje se nalazi grobnica Vuka Karadžića i dolazimo do najpoznatijeg beogradskog parka, Kalemegdana, smještenog iznad ušća Save u Dunav. Utvrda Kalemegdan, rimski bunar, Zindan i Sahat vrata, spomenik „Pobjednik“ kipara Ivana Meštrovića, zoološki vrt, spomenik zahvalnosti Francuskoj samo su neke od znamenitosti koje se nalaze unutar parka. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Navečer predlažemo odlazak na fakultativnu večeru u tradicionalnom restoranu s muzikom (uz doplatu). Noćenje .

  1. DAN : BEOGRAD – NOVI SAD – ISTRA

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak prema Novom Sadu. Po dolasku u Novi Sad, u pratnji pratitelja kreće se u razgled grada; Trg Slobode – Katedrala – Gradska kuća – Rimokatolička crkva Sv.Marije –  Zmaj Jovina pješačka zona – Petrovaradinska tvrđava. Slobodno vrijeme za ručak, kavu i vlastite sadržaje. Poslijepodne polazak prema Istri. Vožnja prema Hrvatskoj uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Vožnja prema Bajakovu i dalje pokraj Slavonskog Broda i Zagreba prema Rijeci i Istri  gdje stižemo u večernjim satima.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI:  1.190,00 KN

MINIMALAN BROJ OSOBA : 30

 

CIJENA UKLJUČUJE:

*prijevoz udobnim turističkim autobusom prema programu

*smještaj u hotelu 3-4* u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi noćenja s doručkom

*razglede prema programu

*pratitelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

*ulaznice za kulturno-povijesne objekte

*ulaznica za sajam Dodir Pariza oko 400 RSD dnevnom / oko 20 kn –individualna kupovina na              licu mjesta

*troškove osobne prirode

*policu putnog zdravstvenog osiguranja i policu osiguranja od otkaza

*doplata za jednokrevetnu sobu 400 kn

*fakultativna večera uz muziku na Skadarliji ( 22 eur- doplata na licu mjesta )

 

Mogućnosti ukrcaja : Pula, Poreč, Pazin i Rijeka (Vrata Jadrana)

Mogućnost plaćanja na više rata.

Dobro je znati: U Srbiji vrijedi nacionalna valuta Dinar (RSD) koja je i jedino sredstvo plaćanja

Za  državljane RH  za Srbiju je  potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

 

Napomena:

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 20 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.. Minimalan broj putnika za putovanje je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

 

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176