BUDIMPEŠTA – NOVA GODINA

BUDIMPEŠTA NOVA GODINA 30.12. – 01.01.2022.   PROGRAM PUTOVANJA:   DAN– 30.12.21. Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši […]

BUDIMPEŠTA NOVA GODINA

30.12. – 01.01.2022.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

  1. DAN– 30.12.21.

Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja kroz Mađarsku prema Budimpešti s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 3*. Slobodno vrijeme za odmor i fakultativan odlazak na upoznavanje grada s našim turističkim pratiteljem. Noćenje.

 

  1. DAN– 31.12.19.

Doručak. Odlazimo na autobusno-pješački razgled grada tijekom kojeg ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: Trg heroja, Andrassy aveniju ispunjenu neo-renesansnim vilama i kućama, zgradu Mađarske nacionalne opere, baziliku sv. Stjepana, neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, poznate dunavske mostove, Budimski dvorac, gradsku uspinjaču, crkvu Matije Korvina, slastičarnicu Ruzwurm, jednu od najstarijih u gradu, Ribarsku utvrdu, Citadelu… U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju u trajanju od sat vremena. Slobodno popodne. Vraćamo se u hotel i pripremamo za najluđu noć u godini. Prema želji, možete izabrati DOČEK NOVE GODINE u nekom od budimpeštanskih restorana ili se provesti u zabavi na otvorenom s mnoštvom Mađara i njihovih gostiju iz cijelog svijeta na nekom od punktova u centru Budimpešte. Noćenje.

 

  1. DAN– 1.1.20.  SRETNA NOVA GODINA!

Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalaze gradski park, Vajdahunyad dvorac, Muzej lijepih umjetnosti, Szecenyi kupke i zoološki vrt koji se prostire na preko 15 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U kasno prijepodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku i Pulu stižemo u večernjim satima.

 

CIJENA: 1250 kuna!

 

Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

 

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, usluge turističkog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: vožnja brodom po Dunavu €15 (plaćanje u eurima na licu mjesta), stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično. NAPOMENA: redosljed razgleda može biti podložan promjenama.

 

DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu 500,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje otkaza putovanja.

 

Dobro je znati: U Mađarskoj još uvijek vrijedi nacionalna valuta Forinta koja je i jedino sredstvo plaćanja. Forinte je moguće kupiti u našim bankama. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

 

ODGOVORNI ORGANIZATOR: JADROTOURS RIJEKA