Sabina Travel

ČAROBNI ADVENT U ZAGREBU

  • Trajanje: 1 day
  • Cijena: 210 KN

Iskoristite cjelodnevni doživljaj adventa u Zagrebu!

ČAROBNI ADVENT U ZAGREBU

29.12.19. – NEDJELJA

21.12.19. -SUBOTA

                                    

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule (parking Konzuma) u 7:30 sati, iz Poreča u 8:30 sati ,Pazina (Etradex) u 9:00 i iz Rijeke (Vrata Jadrana) 09:45 sati. Slijedi ugodna vožnja preko Rijeke, kroz Gorski kotar, do Zagreba.

Po dolasku u centar Zagreba slijedi razgled grada uz lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo upoznati  ljepote hrvatske prijestolnice. Osim svih ljepota Gornjeg grada koje ćemo tokom ture razgledati, spustiti ćemo se prema Donjem gradu. Upoznati ćemo kulturno – povijesne spomenike, prošetati parkovima te saznati tajanstvene ljubavne priče koje krije Zrinjevac. Po završetku vođenog razgleda slobodno vrijeme za otkrivanje i uživanje u mnoštvu različitih programa i događanja koje nudi Zgareb u vrijeme Adventa.

Kao i prethodnih godina, Advent u Zagrebu odvija se na nekoliko lokacija te cijeli centar u prosincu poprima bajkovite konture:  prošečite prekrasnim Zrinjevcem, posebno ukrašen za tu priliku. Susjedni Tomislavov trg u prosincu postaje Ledeni park s klizalištem. U ulicama oko Trga Bana Jelačić odvija se Božićni sajam, na kojem ćete pronaći prigodne božićne poklone, u Tomićevoj (pod uspinjačom) te u Kurelčevoj ulici očekuje vas vrhunska zabava dobro znana kao Fuliranje… mogućnosti je mnogo, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Planirano vrijeme za sastanak sa pratiteljem i ukrcaj na autobus u 19:00.

Putovanje  prema Istri, te dolazak u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA: 210 KN

DJECA 5 – 12 GODINA: 130 KN

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, pratitelja putovanja, stručni lokalni vodič u Zagrebu,  troškove organizacije i prodaje.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za znamenitosti, troškove osobne prirode i sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

 

MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA:  40

 

MOGUĆNOST UKRCAJA: PULA,OKRETI, POREČ, PAZIN, RIJEKA (Vrata Jadrana)

 

NAPOMENA:  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

 

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176