Sabina Travel

CINQUE TERRE

  • Trajanje: 3 days
  • Polazak: 19/10/2018
  • Povratak: 21/10/2018
  • Cijena: 1,290 KN

  Ferrara – Pisa – Lucca 19.10. – 21.10.2018. PROGRAM PUTOVANJA: 1.dan – POREČ – FERRARA Polazak iz POREČA  u 5:30. […]

  Ferrara – Pisa – Lucca

19.10. – 21.10.2018.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – POREČ – FERRARA

Polazak iz POREČA  u 5:30. Vožnja kroz Sloveniju i  Italiju uz zaustavljanja na autocesti radi odmora. Dolazak u Ferraru, jedan od najljepših talijanskih gradova umjetnosti, nekadašnjeg sjedišta obitelji Este gdje ćemo razgledati povijesnu jezgru: Castello Estense, Palazzo dei Diamanti, Katedrala, Palazzo del Municipio, Sinagoga. Slobodno vrijeme za ručak i šetnju srednjevjekovnim ulicama. Nastavak puta prema Ligurskoj obali. Smještaj u hotel .Večera. Noćenje.

2.dan – CINQUE TERRE 

Nakon doručka odlazimo na cjelodnevni izlet do Nacionalnog parka Cinque Terre. Ovaj park prirode sačinjen od uskog djela ligurske obale na kojem je smješteno pet malih gradića omeđenih strmim stijenama i dio je svjetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Vlakom krećemo na razgled koji započinjemo s gradićem Rio Maggiore, zatim nastavljamo do Manarole. Preko Corniglie smještene na litici s koje seže pogled na cijeli zaljev dolazimo do Vernazze s prekrasnom utvrdom i lučicom. Obilazak živopisnih mjesta završit ćemo Monterossom – šarmantnim ljetovalištem – najsjevernijim od pet gradića. Na povratku prema hotelu put nas vodi duž obale Ligurskog mora. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

  1. dan – PISA-LUCCA- POREČ

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do Pise, grada poznatog po Kosom tornju. Razgled grada: Piazza dei Miracoli – katedrala – groblje Camposanto. Nastavak vožnje do LUCCE, rodnog grada skladatelja Giacoma Puccinia. Šetnja renesansnom gradskom jezgrom uz razgled: zidine – Piazza dell’Anfiteatro – katedrala – krstionica. Zidine oko starog grada ostale su sačuvane i zaštićene tokom modernizacije Lucce, što je neuobičajeno za gradove Italije. Postale su pješačkom promenadom koja okružuje stari grad, te su se nekada čak koristile i za automobilske utrke. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu ili možda ručak. Nastavak vožnje autobusom, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Poreč u kasnim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI : 1.290,00 KN

Minimalan broj osoba: 40

Moguć ukrcaj putnika u Puli, Rovinju, Bonaci i GP Kaštel.

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om; 2 polupansiona u hotelu 3*, razgledi po programu, usluge turističkog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice i stručna vođenja u muzejima, crkvama i galerijama. Ulaznice i karta za vlak u nacionalnom parku CINQUE TERRE – 16 eur odrasli, djeca od 4-12 god- 10 eur (plaćanje pratitelju na licu mjesta). NAPOMENA: cijene ulaznica su navedene informativno, a redosljed razgleda može biti podložan promjenama zbog voznog reda vlaka.

DOPLATE: jednokrevetna soba: 300,00 kn. Doplata za turističku pristojbu na licu mjesta u visini od 1-2 € po osobi i noćenju ovisno o hotelu (prema odredbama lokalnih vlasti). Putno zdravstveno osiguranje  ; Osiguranje otkaza putovanja.

Mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama na više rata.

Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

Napomena:

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

 

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o