FLORAART – SAJAM CVIJEĆA ZAGREB

  • Trajanje: 1 day
  • Polazak: 16/05/2021
  • Povratak: 16/05/2021
  • Cijena: 220 KN

FLORAART – SAJAM CVIJEĆA ZAGREB   16.05.21. – NEDJELJA   Ljubitelji prirode i cvijeća, nakon prošlogodišnje pauze, konačno će doći […]

FLORAART – SAJAM CVIJEĆA

ZAGREB

 

16.05.21. – NEDJELJA

 

Ljubitelji prirode i cvijeća, nakon prošlogodišnje pauze, konačno će doći na svoje, očekuju ih prekrasne cvjetne kompozicije na cijelom prostoru jezera Bundek, pravi praznik za tijelo i dušu!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Polazak iz Pule u 7:00 ( kod Konzuma ), Okreti u 7:20 , Poreča u 8:00 , Pazin ( Etradex) 8:30 , Vrata Jadrana u 9:15 sati. Vožnja sa usputnim zaustavljanjima do Zagreba. Po dolasku u Zagreb idemo u posjet sajmu cvijeća 55. Floraart ! Na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, posjetitelji će na zagrebačkom Bundeku moći uživati u najvećem međunarodnom sajmu cvijeća u ovom dijelu Europe. Ove se godine očekuje više od 200 izlagača. Slobodno vrijeme za kupovinu i razgledavanje sajma na izložbenom prostoru. Na vanjskom dijelu predstavljat će se biljni izlagači s lepezom vlastitih proizvoda te raznim cvjetnim instalacijama i prikazima idejnih rješenja u projektiranju manjih zelenih površina. Na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu jezera Bundek organizirat će se prodaja kaktusa, trajnica i cvijeća, a važan dio izložbe bit će i edukativni program na otvorenom prostoru kroz predavanja i prezentacije. Ulaz na sva događanja je besplatan!

Boravak na Bundeku do 15:30h kada je planiran odlazak prema shopping centru Arena i slobodno vrijeme do 18:30 . Povratak prema Istri i dolazak u večernjim satima.

 

Cijena po osobi : 220 KN

Cijena za djecu od 2 do 12 godina : 150  KN

 

Minimalan broj prijavljenih putnika:  30 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

Cijena  uključuje : prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, voditelj putovanja , troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

Cijena ne uključuje: troškove osobne potrošnje

 

Mogućnost ukrcaja:  Pula, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

Plaćanje:  Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

 

 

NAPOMENE:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb