Sabina Travel

GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER

  • Trajanje: 1 day
  • Cijena: 270 KN

Osim prekrasnim Grazom, oduševite se tonama čokolade dostupne za kušanje u tvornici Zotter!

GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER

21.03.2020.  /  23.05.20. – SUBOTA

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule (parking kod Konzuma ex Mercatora) u 5:00, Okreti u 5:20, Poreča ispred dvorane Veli Jože u 6:00, GP Kaštel u 6:35 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju prema Riegersburgu i tvornici čokolade Zotter. Obilazak je u trajanju od cca 1 h uz neograničenu degustaciju svih vrsta i okusa čokolade. Tvornica je izvana uređena živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata te skulpturama. U predvorju tvornice dobiti ćete elektronskog vodiča sa slušalicama te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a već na sljedećoj postaji možete vjerojatno prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima te s različitim postotkom kakaa. Potom slijedi odlazak do čokoladnog bara, a njegova glavna ponuda je topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati. Mogućnost posjeta zoološkom vrtu u sklopu tvornice.

Nakon najslađeg početka dana, odlazimo prema centru GRAZA. Po dolasku, slijedi šetnja gradom u pratnji pratitelja: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE – KATEDRALA I MAUZOLEJ. Slobodno vrijeme za kupovinu i šetnju gradom. Predlažemo posjet gornjem gradu Schlossberg gdje se nalazi najpoznatija znamenitost grada – Uhrturm, toranj sa satom, i odakle se pruža prekrasna pogled na grad  ili posjet otoku-mostu na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu, te odlazak do KUNSTHAUSA – futuristički građenog Muzeja suvremene umjetnosti.

U dogovoreno vrijeme sastanak grupe sa pratiteljem te povratna vožnja prema Poreču i Istri. Očekivano vrijeme dolaska u Poreč je u kasnim večernjim satima.

CIJENA po osobi: 270 KN

Djeca od 5 – 12 godina:  200 KN

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40

OBVEZNA DOPLATA!

Ulaznica u tvornicu čokolade Zotter grupa minimalno 20 osoba:
Djeca:  4 -5 god.:         5,40 €

6-10 god.:        11,40 €

Mladi: 11-17god.:       14,40 €

Odrasli:  17,40 €

 

MOGUĆNOST UKRCAJA U PULI, OKRETIMA, POREČ I GP KAŠTEL

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i troškove organizacije

CIJENA NE UKLJUČUJE: sve što nije navedeno pod cijena uključuje,  troškovi osobne prirode,  putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Uvjeti i način plaćanja: prilikom prijave potrebno je uplatiti 100% iznosa, novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

 

NAPOMENA: Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

 

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176