KAMAČNIK – LOKVE – FUŽINE

KAMAČNIK ~ LOKVE ~ FUŽINE   26.09.21. – nedjelja   PROGRAM IZLETA: Polazak iz Pule u u 7,30h te iz […]

KAMAČNIK ~ LOKVE ~ FUŽINE

 

26.09.21. – nedjelja

 

PROGRAM IZLETA:

Polazak iz Pule u u 7,30h te iz Pazina u 8,15h. Mogućnost ukrcaja i u Okretima, Tunel Učki i Rijeci (Vrata Jadrana). Vožnja u smjeru „zelenog srca Hrvatske” Gorskog kotara te dalje do Vrbovskog,  točnije do kanjona Kamačnik. Posebna je atrakcija kanjona Kamačnik, čija je dužina od izvora do ušća oko 3 km, put koji vodi čas rubom stijene, čas drvenim mostovima sagrađenim iznad šumovita potoka do lijepe zelene doline, da bi se nakon kilometra među šumovitim obroncima otkrio kotao s dubokim tamnim jezercem. Lagana šetnja u dužini od 6km. Po povratku sa pješačenja, kraće slobodno vrijeme za kavu u bistrou Kamačnik.

Nastavljamo prema Lokvama.  Po dolasku u Lokve prošetati ćemo zajedno do jezera i ukrcati se na splav te provozati se potopljenom cestom Lujzijane – po Lokvarskom jezeru. Opuštajuća plovidba Lokvarskim jezerom i zanimljiva priča o povijesti izgradnje brane, Hidroenergetskog sustava Vinodol, povijesne ceste Lujzijane i potopljenog mjesta Srednji jarak. Nakon plovidbe jezerom, slijedi slobodno vrijeme za ručak ili šetnju uz jezero.

U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i kratka vožnja do lokalnog OPG-a na degustaciju 3 vrste domaćih rakija/likera. Sam domaćin predstavlja svoje domaćinstvo te priča o autohtonom ljekovitom bilju Gorskog kotara. Opijeni rakijom nastavljamo do obližnjeg mjesta Fužine. Vođeni obilazak špilje Vrelo. Nakon posjeta špilje Vrelo slijedi slobodno vrijeme za šetnju oko jezera i kavu. U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema Istri. Dolazak u Pazin u večernjim satima.

 

Cijena po osobi (min. 30 osoba): 280,00 kn

Vrijednost više:   u cijenu uključene sve ulaznice, degustacija rakija i vožnja na splavi!

 

U cijenu je uključeno:  

– prijevoz autobusom,

– tur.vodič/voditelj putovanja,

– ulaznica + stručno vodstvo u kanjonu Kamačnik

– ulaznica za špilju Vrelo + stručno vodstvo,

– vožnja na splavi,

– degustacija 3 vrste rakija

– razglede prema programu,

– organizaciju i pripremu izleta, jamčevno osiguranje, PDV

 

U cijenu nije uključeno:   sve što nije navedeno pod „Cijena uključuje”, troškove osobne potrošnje

 

Napomene:

cijena putovanja formirana je na bazi od min. 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.

– obavezno je potrebno ponijeti sa sobom dobro raspoloženje, adekvatnu i udobnu odjeću i obuću te dovoljno tekućine i hrane!

-plaćanje u autobusu nije moguće.

-raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave

– prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

– sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za

-s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.

– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

– Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.

– polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

-datum izrade programa: 26.5.21.

– Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.