Sabina Travel

KRSTARENJE KARIBIMA I NOVA GODINA U MIAMIJU

  • Trajanje: 13 days
  • Polazak: 21/12/2019
  • Povratak: 02/01/2020

  KRSTARENJE KARIBIMA I NOVA GODINA U MIAMIJU  BRODOM COSTA LUMINOSA   PORT EVERGLADES-FREEPORT-GRAND TURK-AMBER COVE-NASSAU 13 dana/11 noćenja 21.12.2019.-2.1.2020. […]

 

KRSTARENJE KARIBIMA I NOVA GODINA U MIAMIJU

 BRODOM COSTA LUMINOSA

 

PORT EVERGLADES-FREEPORT-GRAND TURK-AMBER COVE-NASSAU

13 dana/11 noćenja

21.12.2019.-2.1.2020.

 

 

 

  1. dan: ZAGREB-ISTANBUL-MIAMI

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Prijava i let na liniji Turkish Airlinesa TK1054 u 09:10 sati prema Istanbulu. Po dolasku u 13:15 sati, nastavak na liniji TK077 u 15:10 sati prema Miamiju. Predviđeni dolazak u 20:05 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe. Noćenje. 

 

2.dan: MIAMI

Nakon doručka u hotelu, odjava i organizirani transfer do luke ukrcaja.  Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, smještaj u odabrane kabine. Isplovljavanje u 23:00 sata.

 

2.-9. dan: krstarenje prema programu:

 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Port Everglades, SAD 23.00
2 Freeport, Bahami 8.00 18.00
3 Plovidba
4 Grand Turks 8.00 19.00
5 Amber Cove, Dominikanska Rep. 8.00 16.00
6 Plovidba
7 Nassau, Bahami 8.00 18.00
8 Port Everglades, SAD 6.00

 

 

 

 

  1. dan: MIAMI

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i odlazak na poludnevni izlet u NP Everglades gdje uz vožnju plitkim čamcima možete pogledati i show s aligatorima. Organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe.

 

  1. dan: MIAMI

Nakon doručka, predlažemo individualni odlazak do jednog od shoping centara kojih u Miamiju ne nedostaje (Sawgrass Mills, The Falls, Lincold Road)… , posjet fascinantnom Sea Aquariumu ili cjelodnevni izlet u Orlando uz posjet Disneylandu.

 

 

11.dan: MIAMI

Doručak u hotelu. Predlažemo razgled Miamija javnim prijevozom uz pratnju voditelja putovanja; South Beach, Ocean Drive, Art Deco Historric District, Little Havana, Coconut Grove Village, Coral Gables). U večernjim satima, u dogovoru s voditeljem putovanja odlazak na jedan od dočeka nove godine na otvorenom.

 

12.dan: MIAMI-ISTANBUL

Nakon doručka, odjava iz hotela, te slobodno vrijeme za individualne programe do polaska organiziranog transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji TK078 u 22:15 sati prema Istanbulu. Noćni let.

 

13.dan: ISTANBUL-ZAGREB

Dolazak u Istanbul u 17:15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak na liniji TK1055 u 18:55 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 19:05 sati. 

 

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:     

  • unutarnja kabina classic        17.140 kn
  • kabina s prozorom classic      18. 340  kn
  • kabina s balkonom classic     19.740  kn

 

 

Cijena za djecu do 18 godina u pratnji dvije odrasle osobe:  15.440 kn

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju:  14.240 kn

Jednokrevetna kabina na upit.

 

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 4.850 kn

 

 

KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod

KATEGORIJA PREMIUM* – moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

 

DOPLATE  NA BRODU: napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

 

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom  na relaciji Zagreb-Istanbul-Miami-Istanbul-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, grupni transfer od zračne luke do hotela, 4 noćenja u Miamiju u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom, grupni transfer od hotela do luke ukrcaja,  krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga večera; posljednja doručak),  animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti,

 

 

korištenje fitnesa, bazena, ležaljki;  grupni transfer od hotela do zračne luke u Miamiju;  voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, izlete, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

 

Minimalni broj putnika: 20

 

 

NAPOMENE: Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

 

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda i izletima, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

 

 

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja.

 

VIZE: Američka viza potrebna za državljane Republike Hrvatske-višestruki ulaz.

Potrebna dokumentacija za izradu vize: putovnica, fotografija (dimenzije 5x5cm), potvrda o ispunjenom obrascu DS-160 (stiže na email nakon ispunjavanja obrazaca), potvrda o uplati naknade i zakazivanju termina, potvrda o zaposlenju (s podacima o radnom stažu, godišnjem odmoru), potvrda o prosječnim plaćama, zadnja tri mjeseca (platne liste), garantno pismo od organizatora putovanja, roditelji – rodni list djeteta koji ne putuje s vama, osobe u braku – vjenčani list, vlasnici nekretnine – dokaz o vlasništvu, privrednici – obrtnica, dokaz o godišnjim prihodima i plaćenom porezu, studenti/učenici – indeks/potvrda iz škole, mlađi od 18 godina – rodni list i potvrda ovjerena kod javnog bilježnika kojom oba roditelja odobravaju putovanje.

ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, http://www.hzjz.hr/). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobičajene probleme koji se javljaju na putovanjima.

SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

 

 

 

 

 

OPĆI UVJETI I UPUTE ZA PAKET ARANŽMANE SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. Molimo vas da obavezno pročitate ove uvjete prije sklapanja ugovora.

Odgovorni organizator: ATLAS, turistička agencija d.d