Sabina Travel

NP PLITVIČKA JEZERA

NP PLITVIČKA JEZERA 29.05.21. – SUBOTA   Svako godišnje doba na Plitvičkim jezerima oslikava svoje platno različitim bojama. Teško je […]

NP PLITVIČKA JEZERA

29.05.21. – SUBOTA

 

Svako godišnje doba na Plitvičkim jezerima oslikava svoje platno različitim bojama. Teško je pronaći riječi kojima možemo opisati svu tu ljepotu i sklad, stoga dođite i doživite djelić savršene netaknute prirode. Zašto ne bismo prošetali jedinstvenim prirodnim fenomenom te doživjeli savršen sklad umirujućih šumova i nježnih nota modrozelenih voda.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule u 6:00 ( kod Konzuma ), Okreti u 6:20 , Poreča u 7:00 , Pazin ( Etradex) 7:30 , Vrata Jadrana u 8:15 sati. Vožnja sa usputnim zaustavljanjima do NP Plitvička jezera.

Po dolasku na Plitvice, slijedi razgled nacionalnog parka u trajanju od cca. 3 – 4 sata. Molim ponijeti udobnu odjeću i obuću! Područje Plitvičkih jezera, proglašeno nacionalnim parkom, ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. To je šumoviti planinski kraj kroz koji se, jedno ispod drugog, niže šesnaest prekrasnih jezera i jezeraca kristalne modro zelene boje. Vodom ih pune rječice i potoci, međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Po završetku šetnje Plitvicama slobodno vrijeme za vlastite razglede , ručak ili odmor u prirodi. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe i polazak prema Istri. Dolazak je predviđen u večernjim satima.

 

Cijena po osobi : 230 KN

Cijena za djecu od 2 do 12 godina : 170  KN

 

Minimalan broj prijavljenih putnika:  35 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

Cijena  uključuje : prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, voditelj putovanja i licencirani vodič, troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

Cijena ne uključuje: troškove osobne potrošnje, ulaznicu za NP plitvička jezera

 

OBAVEZNA NADOPLATA KOD PRIJAVE:– ulaznica za NP Plitvička jezera, prema cjeniku Nacionalnog parka (grupna cijena ):  160,00 kn / odrasli; 100,00 kn / studenti; 45,00 kn / djeca (07 – 17 godina); djeca do 7 godina i osobe sa posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu). Za ostvarivanje studentskog popusta potrebno je predočiti valjanu studentsku iskaznicu.

Mogućnost ukrcaja:  Pula, Okreti, Poreč , Pazin, tunel Učka i Vrata Jadrana

 

NAPOMENA: agencija naručuje ulaznice i vrši uplatu za grupu, a voditelj putovanja ulaznice preuzima na licu mjesta.

PREPORUKA: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

Plaćanje:  Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

 

 NAPOMENE:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb