OTOK KRK

  • Trajanje: 1 day
  • Cijena: 350 KN

OTOK KRK: KOŠLJUN – KRK –  VRBNIK 03.10.2021. – nedjelja, jednodnevni izlet   Vrijednost više: uključena degustacija vina i večera […]

OTOK KRK:

KOŠLJUN – KRK –  VRBNIK

03.10.2021. – nedjelja,

jednodnevni izlet

 

Vrijednost više: uključena degustacija vina i večera

 

Program izleta: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma) u 07,00h, iz Pazina (Etradex) u 7,45h. Vožnja kroz tunel Učku i Rijeku u pravcu otoka Krka sa usputnim zaustavljanjima po potrebi. Naša priča o otoku Krku počinje u mjestu Punat od kud se kreće turističkim brodom do otočića Košljun (posjet muzeju u pratnji stručne osobe s Košljuna). Povratak u Punat te šetnja do autobusa.

Nastavak vožnje prema gradu Krku. Razgled grada sa našim vodičem: Katedrala, vela Placa, gradska vijećnica, Kamplin, Crkva Sv. Kvirina, Velika gradska vrata, Frankopanski kaštel, kula Gradske straže, Kanonička kuća sa glagoljskim natpisom iz 11 st… Slobodno vrijeme za kavicu, te naša preporuka da uz kavicu probate i poznatu Krčku tortu!

Nastavak kroz lijep krajolik pun vinograda do mjestu Vrbnik. Vrbik je jedno od poznatijih hrvatskih mjesta, specifičan po svojim uskim ulicama. Kažu da se najuža ulica na svijetu nalazi upravo ovdje! Organizirana degustacija vina. Nakon degustacije odlazak u šetnju Vrbnikom u pratnji našeg vodiča. Ranija večera u restoranu u Vrbniku.  Povratak kućama u večernjim satima.

 

Cijena odrasli: 350,00 kn  

Cijena djeca 5-12g: 220,00 kn

 

U cijenu je uključeno:  prijevoz udobnim turističkim autobusom;  licencirani pratitelj putovanja i vodič za Primorsko – goransku županiju; brodski izlet do otočića Košljun + ulaznica;  vinska proba; ranija večera; organizacija, priprema izleta, PDV

U cijenu nije uključeno : piće za vrijeme obroka; troškovi osobne potrošnje; ulaznice u muzeje ili katedrale koje se eventualno posjećuju, a nije pod “uključeno u cijenu” navedeno.

 

Napomene:

cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.

-plaćanje u autobusu nije moguće.

-raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.

– prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

– prilikom organizacije i same provedbe programa poduzete su sve mjere zaštite putnika i djelatnika kako nalaže HZJZ.

– sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne

dezinficijense za ruke.

-s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.

– program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

– obavezno je potrebno ponijeti sa sobom dobro raspoloženje te udobnu odjeću i obuću!

– Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.

– polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

-datum izrade programa: 13.7.2021

– Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.