PROLJETMO KRSTARENJE ISTOČNIM MEDITERANOM

PROLJETNO KRSTARENJE ISTOČNIM MEDITERANOM BRODOM MSC LIRICA 24.04. – 01.05.2021., 8 dana/7 noći GRUPNI  POLAZAK   DOŽIVITE VIŠE: PRATITELJ I […]

PROLJETNO KRSTARENJE ISTOČNIM MEDITERANOM

BRODOM MSC LIRICA

24.04. – 01.05.2021., 8 dana/7 noći

GRUPNI  POLAZAK

 

DOŽIVITE VIŠE: PRATITELJ I GRATIS VOĐENE ŠETNJE- VENECIJA i SPLIT!

   

DAN DATUM LUKA DOLAZAK POLAZAK
SUB 24.04.2021. TRST, Italija – ukrcaj 18:00
NED 25.04.2021. VENECIJA, Italija 07:30 18:00
PON 26.04.2021. ZADAR, Hrvatska 08:00 18:00
UTO 27.04.2021. PLOVIDBA
SRI 28.04.2021. KRF, Grčka 08:00 18:00
ČET 29.04.2021. KOTOR, Crna Gora 09:00 18:00
PET 30.04.2021. SPLIT, Hrvatska 07:00 17:00
SUB 01.05.2021. TRST, Italija iskrcaj 09:00

 

Zašto proljetno krstarenje istočnim Mediteranom?
• Proljeće je idealno vrijeme za krstarenje Mediteranom (duži dani i odlične temperature zraka, 20-24°C)

  • Atraktivan itinererna kojem ćete posjetiti čak 5 prekrasnih gradova
  • Venecija i Split – gratis vođene šetnje s pratiteljem(samostalni dolazak na mjesto sastanka u centru grada, u Veneciji shuttle vaporeto nije uključen)
  • Bogati sadržajina brodu iugodna druženja
  • Odlična cijenakoja uključuje jako puno
  • Hrvatski ili slovenski pratitelj i odlično vođenje izleta
  • Informacije nabrodu prevedene na hrvatski ili slovenskijezik (dnevne novine, meniji za večeru, itd.)
  • Jedinstveno inezaboravno krstarenje

 

FIRST MINUTE CIJENA do 15.11.2020.,

REDOVNA CIJENA od 16.11.2020.

Vrste i kategorije kabina: FIRST MINUTE

CIJENA

(po osobi)

REDOVNA CIJENA

(po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella I1 2.350 KN 2.730 KN
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica I2 2.730 KN 3.110 KN
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella O1 (moguć zaklonjen pogled) 3.490 KN 3.870 KN
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica O2 4.175 KN 4.555 KN
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella B1 (moguć zaklonjen pogled)
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica B2 5.770 KN 6.150 KN
Lučke pristojbe
(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)
1.065 KN 1.065 KN

 

 

Slike kabina su informativnog značenja.

 

Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Bella: 1.365 KN po osobi

Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini kategorije Fantastica: 1.590 KN po osobi

Cijena za 3. i 4. ležaj, djeca do 17,99 godina u kabini kategorije Bella/Fantastica: GRATIS (plaćaju samo pristojbe)

 

Doplata na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) iznosi 305 kn po osobi.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

 

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE je 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

 

 

DOŽIVLJAJ BELLA

–  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)

– Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa

– Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom, otvoren 20 sati dnevno

– Bogati kazališni program

– Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom

– Bogat program dnevnih aktivnosti

– MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

 

DOŽIVLJAJ FANTASTICA

Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.

– Prednost prilikom izbora termina večere

– Kabine na višim palubama i boljem položaju

– Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno

– Besplatan doručak u kabinu

– Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno

– Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)

– Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja

– MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

 

 

 

PRATITELJ NA HRVATSKOM ili SLOVENSKOM JEZIKU I VOĐENJE IZLETA
(kod min. 40 prijavljenih putnika na osnovnim ležajevima)

Cijena aranžmana uključuje: krstarenje brodom MSC LIRICA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki; hrvatskog ili slovenskog pratitelja putovanja i odlično vođenje izleta (pri minimum 40 prijavljenih i uplaćenih putnika); pripremu i organizaciju putovanja.

 

Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe, napojnice (service charge)* (doplata u agenciji ili na brodu), naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje, fakultativne izlete, osobnu potrošnju i troškove carinjenja.

*Preporučeni iznos napojnica za odrasle je 10 EUR po noći, za djecu 2 – 11,99 godina 5 EUR po noći (ovisno o dužini krstarenja). Za djecu ispod 2 godine se napojnice ne plaćaju. Prema zadnjoj informaciji iznos napojnica se preporučuje i nije više obavezan, brodar preporučeni iznos automatski dodaje na Vaš brodski račun. Eventualnu promjenu iznosa napojnice možete izvršiti na brodskoj recepciji. Jesu li su napojnice obavezne ili ne isključivo je odluka brodara, koji je može promijeniti bez prethodne obavijesti.

 

Moguće doplate: povratni prijevoz iz Zagreba ili Rijeke do ukrcajne luke u Trstu po cijeni 490 do 690 kn po osobi (ovisno o broju putnika), nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne iznosi 100% od cijene kabine (isključivo na upit), paket osiguranja od otkaza i putnog osiguranja (preporučujemo), dodatne usluge na brodu (paketi pića, Internet paketi, spa paketi, kupnja u trgovinama,…), fakultativni izleti u lukama pristajanja (uz dovoljan broj prijavljenih putnika izleti će biti vođeni na hrvatskom ili slovenskom jeziku; za mogućnosti izleta i cijene nas kontaktirajte), na brodu se automatski zaračunava donacija UNICEF-u u iznosu 1€ po osobi, kojeg možete maknuti s računa ako želite.

 

Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Trst – Zagreb/Rijeka 490 kn po osobi. U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika za transfer autobusom (min. 40 putnika), isti će biti organiziran s prijevoznikom GoOpti. Cijena transfera prijevoznika GoOpti od 690 kn po osobi (odrasli i djeca). Opće uvjete molimo pogledajte na sljedećem linku: http://bit.ly/334duPQ

 

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene određenih elemenata putovanja i izračuna, odnosno tečaja valute organizator zadržava pravo izmjene programa i cijene.

U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

 

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

 

MSC LIRICA vam donosi osebujno iskustvo krstarenja, usredotočeno na eleganciju, udobnost i gostoprimstvo u duhu najboljih tradicija mediteranskog načina života MSC Krstarenja. Ugođaj opuštene prostranosti prožet veličanstvenim interijerima od zajedničkih prostorija do besprijekornih pogleda na more kroz prozore u lounge barovima.

No možete uživati i u izobilju intimnog prostora kao što je luksuzni Beverly Hills Bar ili tradicionalni engleski Lord Nelson Pub savršeno utočište za kratko piće prije početka predstave u kazalištu. Broadwaysko kazalište je ultra moderna reinterpretacija tradicionalnih linija. Za prisustvovanje večernjim predstavama potrebno je rezervirati mjesto.

MSC Lirica prima 1.984 putnika (na bazi dva putnika) u 992 kabine. Duljina broda je 274,9 m, širina 32 m, visina 54 m. Ima 13 paluba, od toga 9 za putnike.

Više informacija o brodu: www.msckrstarenja.com/hr-hr/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Lirica.aspx

 

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom  moru, Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

 

VENECIJA – La Serenissima, kako joj često tepaju, sagrađena je na 118 otoka, omeđenih s više od 170 kanala koji su pak spojeni s više od 350 mostova. Canal Grande, najdulji kanal, ujedno je i njihova najpoznatija ‘ulica’ te presijeca stari dio grada na dva dijela. Ne zaboravite pogledati Trg svetog Marka, Duždevu palaču, zvonik sv. Marka i Ponte dei Sospiri, tj. Most uzdaha, koji je ime dobio zbog zatvorenika kojima je to bio posljednji pogled na Veneciju prije odlaska u obližnje ćelije.

 

KRF je najsjeverniji grčki otok u Jonskom moru, koji je od obale Albanije odvojen tjesnacem širokim 3 km u najužem i 23 km u najširem dijelu. U usporedbi s ostalim dijelovima Grčke, zbog svoje bujne vegetacije otok je poznat i pod imenom „Zeleni otok“. Grčko ime Kerkira (Kerkyra) otok je dobio prema predanju o nimfi Kerkiri, koju je bog mora Posejdon donio na ovaj otok. Sam grad Krf je poznat po dvije tvrđave i starom gradu smještenom između njih. Ahileon, Careva vila, poznata je kao ljetna rezidencija Austrijske carice Sisi.

 

KOTOR se nalazi na UNESCO-ovu popisu zaštićene svjetske kulturne baštine. Zidine kojima je grad opasan zaista se isplati vidjeti. Duge su 4 km, a u grad se ulazi kroz troja vrata. Za Bokokotorski zaljev kažu da je jedan od 10 najljepših na svijetu.

 

SPLIT uvijek iznova oduševljava svoje posjetitelje i nudi toliko toga – šetnja centrom grada, Dioklecijanova Palača, Peristil, možda kupanje na nekoj od obližnjih plaža, kava na rivi, ili ako biste se uputili do obližnjeg Trogira. S obzirom na dugi ostanak u gradu, može i kombinacija od svega pomalo.

 

Obavezni dokumenti:

– hrvatska putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci, računajući datum od dana završetka putovanja

Preporučujemo:

– zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage

Preporučujemo svim putnicima zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge liječnika na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.

 

 

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju i nalaze se na internetskoj stranici www.svijet-krstarenja.hr. Potvrdom rezervacije suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju Organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.

Odgovorni organizator: SVET KRIŽARJENJ d.o.o., Tvrtka registrirana u Sloveniji: 2016/8898.