“PUT MEĐU KROŠNJAMA” I LJUBLJANA

„PUT MEĐU KROŠNJAMA“ – ROGLA I LJUBLJANA   26.02.22. – SUBOTA 19.03.22. – SUBOTA 27.03.22.- NEDJELJA   Uživajte u jedinstvenoj […]

„PUT MEĐU KROŠNJAMA“ – ROGLA I LJUBLJANA

 

26.02.22. – SUBOTA

19.03.22. – SUBOTA

27.03.22.- NEDJELJA

 

Uživajte u jedinstvenoj šetnici ”Put među krošnjama”, oduševite se jedinstvenim pogledom na stotine godina staru pohorsku šumu ….Šetnica na najvišem vrhu Pohorja nova je slovenska TOP turistička atrakcija!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule u 6 :00( kod Konzuma ), Okreti u 6:20 i  Poreča u 7:00 i GP Kaštel u 7:30 sati. Vožnja u smjeru Slovenije sve do Pohorja i Rogle poznatog skijališta i vikend-destinacije. Posjet šetnici „Pot med krošnjami“ , koja se nalazi na najvišem vrhu pohorskog gorja, na 1517 n/m. Kružna šetnica je duga preko 1 kilometar te sadrži 37 metara visok toranj s kojeg se pruža jedinstven pogled na stotine godina staru pohorsku šumu. Kako bi se zainteresirali i najmlađi, s tornja je moguće spustiti se 60 metara dugim toboganom . Obilazak šetnice je ujedno i edukativan zahvaljujući brojnim pločama koje sadrže informacije o okolnoj prirodi, šumi i njenoj zaštiti. Na nekoliko lokacija nalaze se i takozvana „adrenalinska stajališta“ na kojima djeca i odrasli mogu pokušati ravnotežu te testirati svoj strah od visine.  Nakon šetnje i uživanja u pogledu, okupljanje grupe i odlazak prema Trojanama gdje se možete zasladiti s njihovim poznatim krofnama i ostalim slasticama kao i domaćim tradicionalnim jelima.

U dogovoreno vrijeme nastavljamo  vožnju do glavnog i najvećeg slovenskog grada – Ljubljane. Po dolasku slijedi šetnja gradom s voditeljem putovanja. Obilazak ćemo započeti ispred barokne zgrade Gradske vijećnice i dalje nastaviti šetnju starim gradom koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: katedralu sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Plečnikovo tromostovje. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema  Istri. Predviđeni dolazak u večernjim satima.

 

Cijena po osobi : 280 KN

Cijena za djecu do 12 godina : 200 KN

 

Cijena  uključuje : prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu, voditelj putovanja, organizaciju i pripremu izleta, jamčevno osiguranje

Cijena ne uključuje: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za Pot med Krošnjami,  troškove osobne potrošnje, putno osiguranje

 

OBAVEZNA NADOPLATA: ulaznica za Pot med krošnjami: 9,00 € / osoba (odrasle osobe); 8,00 € (djeca 3 – 14 godina, osobe starije od 65 godina)

 

Minimalan broj prijavljenih putnika:  30 osoba ( u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene)

Moguć ukrcaj u Puli, Okreti, Poreč i GP Kaštel

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

 

VAŽNO:

Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili kao dokaz negativnog PCR testa .

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici MVEP

Plaćanje:  Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Rezervacija se potvrđuje uplatom

NAPOMENE:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Preporuka polica putnog zdravstvenog osiguranja.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

 

Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d. Zagreb