SAJAM CVIJEĆA I SHOPPING TIARE & IKEA

SAJAM CVIJEĆA – Pordenone   I  SHOPPING u TIARE & IKEA    06.03.22. – NEDJELJA    12.03.22. – SUBOTA   Sve […]

SAJAM CVIJEĆA – Pordenone  

I  SHOPPING u TIARE & IKEA

 

 06.03.22. – NEDJELJA  

 12.03.22. – SUBOTA

 

Sve zaljubljenike u cvijeće pozivamo na najpoznatiji sajam cvijeća u Italiji – 41.Ortogiardino Pordenone 

 

PROGRAM  PUTOVANJA:

Polazak iz Pule u 6:00 sati, Okreti u 6:20, Bonaci 6:40 i iz Poreča u 7:00, GP Kaštel u 7:35 . Vožnja sa usputnim zaustavljanjem i dolazak u Pordenone oko 10 sati. Posjet 41. po redu sajmu cvijeća Ortogiardino. Oko 15,00 sati polazak prema shopping centru Tiare/ Ikea u Vilessu. Slobodno za kupovinu do 19:00h kad je predviđen povratak prema Poreču. Dolazak u večernjim satima.

 

CIJENA PO OSOBI: 180 KN

Djeca od 5- 12 godina :  110 KN

 

Minimum prijavljenih osoba :  35

Mogućnost polaska : Pula, Okreti, Bonaci, Poreč  i GP Kaštel.

 

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, pratitelja grupe, usluga organizacije i pripreme izleta, jamčevina turističkog paket aranžmana.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznica za sajam: 6,00 eur grupna za min 25 osoba( individualna 8 eur ) plaća se na licu mjesta. Djeca do 12 god. ne plaćaju ulaznicu.

Plaćanje:  Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 5 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom. Rezervacija se potvrđuje uplatom

 

Preporuka polica putnog zdravstvenog osiguranja.

 

VAŽNO:

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici MVEP,

Svatko tko ulazi u Italiju dužan je ispuniti  Digitalni obrazac za lociranje putnika  (dPLF).

 

 NAPOMENA:  Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica osiguranja od odgovornosti i Ugovor o osiguranju jamčevine za turističke paket aranžmane  uplaćena kod Croatia osiguranja.