SHOPPING IKEA / DESIGNER OUTLET ZAGREB

Shopping izlet IKEA~DESIGNER OUTLET ZAGREB    17.10.2020 – subota ~ jednodnevni shopping izlet ~         Program izleta:  Polazak iz Pule […]

Shopping izlet

IKEA~DESIGNER OUTLET ZAGREB

   17.10.2020 – subota

~ jednodnevni shopping izlet ~

 

      Program izleta:  Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma – bivši Mercator) u 7,00h  i iz Pazina u 7,45h. Mogućnost ukrcaja na naplatnim kućicama u Okretima, Tunelu Učka i Vratima Jadrana. Ugodna vožnja u smijeru Zagreba uz pauzu po potrebi.  Po dolasku u Zagreb odlazimo u shopping u Ikeu i Designer Outlet. Slobodno vrijeme do 18:00h kada slijedi ukrcaj u bus i polazak prema Istri.  Dolazak u Pazin i Pulu u večernjim satima.

 

Cijena po osobi: 240,00 kn

Djeca od 6 do 12 godina: 150,00 kn

 

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; organizacija puta; polica jamčevine putovanja; licencirani voditelj putovanja, pdv.

 

U cijenu nije uključeno:  troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod “Cijena uključuje”

 

 

Napomene:

cijena putovanja formirana je na bazi od min. 25 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.

– prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta. Rezervacija se potvrđuje uplatom.

– prilikom organizacije i same provedbe programa poduzete su sve mjere zaštite putnika i djelatnika kako nalaže HZJZ.

-zaštitna maska obavezna je u svim trgovinama

 

 Preporuke za putnike prilikom putovanja u autobusu – mjere zaštite kojih se putnici trebaju pridržavati:

– sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

– pridržavati se propisanog razmaka od 1,5m,

– prije polaska na izlet, kod kuće je potrebno izmjeriti temperaturu. U slučaju bilo kakvih simptoma bolesti (povišena temperatura, respiratorne, želučane tegobe …) nije moguće putovati te treba otkazati polazak.

– ako se na ukrcaju putnika utvrdi da putnik ima respiratorne probleme i da djeluje bolestan, radi zaštite ostalih putnika, agencija ima pravo ne dozvoliti putniku ulazak u autobus i polazak na izlet.

– Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.

– polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

– Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.