Sabina Travel

SHOPPING – IKEA/TIARE + PALMANOVA Outlet Village

  • Trajanje: 1 day
  • Cijena: 140 KN

26.08.2018.- NEDJELJA 30.09.2018. – NEDJELJA                      PROGRAM IZLETA: Polazak iz Poreča u 07:30h. Vožnja Slovenijom i Italijom, dolazak u […]

26.08.2018.- NEDJELJA

30.09.2018. – NEDJELJA

                    

PROGRAM IZLETA:

Polazak iz Poreča u 07:30h. Vožnja Slovenijom i Italijom, dolazak u Ikeu oko 10:00h.  Pored salona namještaja IKEA, otvoren je novi shopping centar TIARE SHOPPING – Mega Mall od 175 dućana. Trgovine u Tiare shopping centru: Saturn, OVS Industry, Toys centar, Conbipel, Cisalfa, H & M, cipele i obuća, Roadhouse Grill, Ipercoop …Oko 16:00h dolazak u Outlet selo Palmanova. Posjet Outlet Village-u sa 90 trgovina u kojima su povoljni popusti od 30 do 70% Neki od najpoznatijih brandova u Palmanovi: Laura Biagiotti, Rifle, Benetton, Von Dutch, Guru, Nike, Puma, Asics, Valentino, Guess, Bata, Rocco Barocco, Tom Tailor, Intimissimi, Enrico Coveri, Baldinini, Golden Point, Botticelli, Naf Naf,… U Outlet Village centru prevladavaju trgovine sa obućom i odjećom, zatim trgovine za djecu (igračke i odjeća), elektronička oprema, parfumerije, optičarski proizvodi, satovi, trgovine s torbama i kožnim proizvodima, trgovine za uređenje doma te proizvodima za kućanstvo. Uz sve poznate talijanske i evropske marke, ovdje se nalaze brojni kafići te restorani. Slobodno vrijeme za shopping do 19:00h.  U Poreč stižemo u  večernjim satima.

 

CIJENA PO OSOBI :  140 KN

Cijena prijevoza za djecu od 5-12 god: 90 KN

      

 

        CIJENA UKLJUČUJE: 

          Prijevoz turističkim autobusom,

Pratitelja tijekom putovanja

Jamčevinu turističkog paket aranžmana

Organizaciju i pripremu izleta, PDV.

        CIJENA  NE UKLJUČUJE:  Putno zdravstveno osiguranje

 

Mogućnost ukrcaja: Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel

 

NAPOMENA:  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

 Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.