VENECIJA, OTOCI MURANO I BURANO

  • Trajanje: 1 day
  • Cijena: 240 KN

VENECIJA, OTOCI MURANO I BURANO 31.10.20.-SUBOTA 21.11.20.- SUBOTA   VRIJEDNOST VIŠE: ISKUSNI PRATITELJ   Venecija se nalazi na 118 otočića […]

VENECIJA, OTOCI MURANO I BURANO

31.10.20.-SUBOTA

21.11.20.- SUBOTA

 

VRIJEDNOST VIŠE: ISKUSNI PRATITELJ

 

Venecija se nalazi na 118 otočića u močvarnoj venecijskoj laguni i istoimenom zaljevu na sjevernom dijelu Jadranskog mora. Povezana je sa 150 kanala i 400 mostova. Grad krasi bogata povijest ispunjena bogatstvom koje je zaradila kao najpoznatiji i najveći lučki grad te središte svjetske pomorske trgovine još u 15 stoljeću. Raskoš se očitovala na građevinama i palačama koje su bile uređivane od strane umjetnika kao što su Tintoretto, Tizian i Veronese.

Ukoliko još niste, posjetite ovaj grad sjaja, raskoši i romantike.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Pule (kod Konzuma-ex Mercator) u 5:00 sati, Okreti u 5:20, Bonaci u 5:40, Poreča u 6:00 sati  i GP Kaštel u 6:35 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju preko Trsta prema Veneciji, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni. Po dolasku slijedi vožnja turističkim brodićem i obilazak otoka lagune. Plovidba lagunom do otoka Burano – otoka kuća, najživljih boja u cijeloj laguni i tradicionalnog središta izrade poznate venecijanske čipke. Prvo odredište je otok Burano – otok poznat po čipkarstvu i kućama najživljih boja u cijeloj laguni koje su ljudi gradili kako bi ribari u olujama lakše znali prepoznati svoje domove. Mnogima još ljepši od same Venecije, sa mnogobrojnim restoranima i slastičarnicama pruža savršen gastronomski užitak, a trgovine prepune kreativnih modnih detalja – čipkaste lepeze, romantični suncobrani te odjevni predmeti nikako vas neće ostaviti ravnodušnima. Potom slijedi plovidba do otoka Murano koji je svjetski poznat po izradi predmeta od stakla, a u maloj staklarskoj radnji pred vašim će očima umjetnici staklari predstaviti način izrade nimalo jednostavnih oblika bića i predmeta.

Slijedi nastavak vožnje prema Veneciji .Iskrcaj s brodića i šetnja s pratiteljem do trga Sv. Marka.

Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju bajkovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom.

Polazak iz Venecije oko 18 sati. Dolazak u Istru u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi: 240,00 KN

Djeca do 12 god.: 180,00 KN

Cijena  uključuje:

– prijevoz turističkim autobusom prema programu

– licenciranog turističkog pratitelja

– sve razglede prema programu

– troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

Cijena ne uključuje:

– dodatno putno i zdravstveno osiguranje

– objekti koji se fakultativno posjećuju

– sve što nije navedeno pod „Cijena uključuje“

– troškovi osobne prirode

 

OBAVEZNA NADOPLATA!- Transfer brodom Punta Sabbione – Murano – Burano – Venecija – Punta Sabbione – 21 EUR po osobi  ( plaćanje pratitelju u busu)

Mogućnost ukrcaja:  Pula , Okreti, Poreč, Bonaci i GP Kaštel

Minimalan broj putnika za putovanje:  30 osoba

 

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

Valuta plaćanja u Italiji je EURO

 

NAPOMENA:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.