Sabina Travel

VERONA I SAFARI PARK

  • Trajanje: 1 day
  • Cijena: 250 KN

VERONA I SAFARI PARK PARCO NATURA VIVA  21.09.19. -SUBOTA   Odvojite jedan dan za sebe i krenite s nama na […]

VERONA I SAFARI PARK

PARCO NATURA VIVA

 21.09.19. -SUBOTA

 

Odvojite jedan dan za sebe i krenite s nama na predivan izlet u čarobnu Veronu, grad zaljubljenih Romea i Julije tijekom kojeg ćete upoznati najveće znamenitosti grada te posjetiti Park Natura Viva u sklopu kojeg se nalazi Zoološki vrt i Safari park u kojem divlja stvorenja šeću kao u prirodnom okruženju!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Pule u 05:00 sati , Okreti u 5:20 , Poreč u 6:00 sati, GP Kaštel u 6:35 .

Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju uz usputna zaustavljanja prema Parco Natura Viva. Imate priliku posjetiti safari park, gdje životinje slobodno šeću i zoološki vrt, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. Parco Natura Viva se prostire na preko 40 hektara i u njemu se nalazi 250 različitih vrsta divljih životinja. U Fauna parku koji je podijeljen po imenima kontinenata možete hodati oko 4 km, tu se nalazi i restoran ,fast food, igralište i toaleti. 

Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi i svim čudesnim prizorima koje pruža ambijent.

U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema VERONI. Po dolasku slijedi razgled grada s pratiteljem tijekom kojeg ćete imati priliku vidjeti: Trg Bra, Vrata Bra, Rimska arena, Ulica  Mazzini, Julijina kuća, Piazza delle Erbe, Tornjevi Gardello i  Lamberti, Palača Mafei, spomenik Danteu, grobnice Scaglieri, Santa Maria Antica, Romeova kuća.

Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje prekrasnim gradom zaljubljenih Romea i Julije.

Odlazak iz Verone  u  18,00 sati, a predviđen dolazak u Istru je u kasnim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI :  250 KN

DJECA 5 – 12 GODINA: 180 KN

 

Minimalan broj prijavljenih:  40 OSOBA

 

CIJENA UKLJUČUJE:  prijevoz autobusom prema programu, razglede prema programu,  pratitelja putovanja, organizaciju i pripremu izleta, jamčevinu putovanja i PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno povijesne spomenike, troškove osobne potrošnje, ulaznicu za Parco Natura Viva: odrasli 14,50 €, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 €, djeca 3-5 godina 6,50 €, djeca mlađa od 3 godine besplatno

Više o parku: http://www.parconaturaviva.it/

 

Mogućnost ukrcaja: Pula, Okreti , Bonaci i GP Kaštel

 

Uvjeti i način plaćanja: prilikom prijave potrebno je uplatiti 100% iznosa, novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

 

 

NAPOMENA: Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa,  kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

 

Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176