BLED I ADVENT U LJUBLJANI

BLED I ADVENT U LJUBLJANI     12.12.21.- NEDJELJA 18.12.21. – SUBOTA   PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Pule u 6:30, Okreti u […]

BLED I ADVENT U LJUBLJANI   

 12.12.21.- NEDJELJA

18.12.21. – SUBOTA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Pule u 6:30, Okreti u 6:50, Porela u 7:30 sati, GP Kaštel u 8:00 sati. Ugodna vožnja prema BLEDU,  biseru slovenskih Alpa, okruženom visokim planinskim vrhuncima. Bled je bajkovit gradić koji se smjestio na ledenjačkom jezeru koje okružuju moćne planine.

Po dolasku u Bled slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero. Preporučamo izlet brodićem kojim se posjećuje otočić na sredini jezera na kojem se smjestila crkva i iznad nje stoljetni dvorac iz XVIII st. u kojem možete potegnuti uže – zvono će zazvoniti što znači da će se Vaše želje ispuniti!

Posjetite i Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu, te svakako preporučamo da probate glavni specijalitet – bledske kremšnite.

Okupljanje putnika u dogovoreno vrijeme, te nastavak vožnje do glavnog i najvećeg slovenskog grada – LJUBLJANE. Po dolasku slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju okićenog grada (u vrijeme božićnih blagdana Ljubljanu krasi velika jelka pred Franjevačkom crkvom na Prešernovu trgu) i naravno nezaobilazan predbožićni shopping….

Planiran povratak iz Ljubljane oko 19:00 sati. Očekivani dolazak  u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA po osobi : 220 KN

Cijena za djecu 5 –12 godina : 150 KN

 

Minimalan broj prijavljenih putnika: 35

Mogućnost ukrcaja: Puli, Okretima, Poreč, GP Kaštel

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE: sve što nije navedeno pod cijena uključuje,  troškovi osobne prirode, putno zdravstveno osiguranje

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:  ulaznica u Bledski stari grad: 10,00 €, vožnja brodom Bledskim jezerom: 14,00 €

 

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije potrebno je platiti iznos u cijelosti.

NAPOMENA:

Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

Za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica !

VAŽNO:
Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU) ili dokaz o nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci),  negativnog PCR testa koji nije stariji od 72h ili antigenskog testa koji nije stariji od 48h.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Sabina Travel

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Sloveniju na službenim stranicama MVEP-a.

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.

Odgovorni organizator: SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176

Polica jamčevine osiguranja uplaćena kod Croatia Osiguranja d.d.