DELNIČKA ADVENTSKA BAJKA

DELNIČKA ADVENTSKA BAJKA Vrijednost više: uključene ulaznice za Popovićev mlin i Kaštel Zrinskih, vođenje naše vodičice Lynx & Fox,  posjet […]

DELNIČKA ADVENTSKA BAJKA

Vrijednost više: uključene ulaznice za Popovićev mlin i Kaštel Zrinskih, vođenje naše vodičice Lynx & Fox,  posjet Brodu na Kupi te šetnja Kupicom

~ 05.12.2021 nedjelja ~

~ 19.12.2021 nedjelja ~

 

Program izleta: Polazak iz Pule u 7,30h (parking Konzume – bivši Mercator) te iz Pazina u 8,15h (autobusna stanica). Mogućnost ukrcaja i u Okretima, Tunel Učki i Vratima Jadrana.

Udobna vožnja autobusom u pravcu srca GORSKOG KOTARA. Dolazak u mjesto Delnice i sastanak sa lokalnom turstičkom vodičicom specijaliziranom za Gorski kotar Lynx and Fox. Razgledavanje zanimljivosti Delnica – vidikovac Janet Majnarich, posjet jedinstvenoj skijaškoj skakaonici na obroncima zaštićene šume Japlenški Vrh, razgledavanje gatera sa jelenskom divljači. Šetnja parkom kralja Tomislava uz priče i legende iz prošlosti Delnica. Šetnja kroz Trg Goranskih šumara i drvara uz posjet spomeniku snijegu kroz Supilovu ulicu do lokaliteta Popovićev mlin. Posjet sto godina starom električnom mlinu uz domaćina koji skriva zanimljivu priču o teškom putu mlinarske obitelji, poduzetništvu i inovativnosti sa početka 20.st.

Slijedi razgledavanje jedinstveno uređenog sela Bake Mraz u centru Grada Delnice uz susret sa Bakom Mraz i njenim vilenjacima te slobodno vrijeme za kavu ili uživanje u programu Delničke adventske bajke. Potom je vrijeme za kratko putovanje prema čudesnoj dolini leptira – dolini rijeke Kupe i naselju Brod na Kupi. Slijedi šetnja po pitoresknom mjestu i stazicama uz rijeku Kupicu preko ušća Kupice u Kupu zvanog Vilinski gaj gdje su se prema narodnoj predaji sakupljale vile. Prolaz preko visećeg mosta i kroz Poučnu stazu medvjeda u dvorištu Osnovne škole Fran Krsto Frankopan. Slijedi posjet Kaštelu Zrinskih iz 17. Stoljeća u kojem se danas nalazi Interpretacijski centar Kulturno-turističke rute Putovima Frankopana i stalni postav „Divljina s pogledom na more“ Prirodoslovnog muzeja Rijeka koji na zanimljiv način prikazuje značajke, zanimljivosti i posebnosti prirode goranskog područja, ali i elemente tradicionalnog suživota čovjeka i prirode.

Šetnja do Izvora Kupice i povratak u Delnice. Slobodno popodne u Delnicama koje možete iskoristiti za kasniji ručak, klizanje na velikom natkrivenom klizalištu ili uživanje u selu Bake Mraz!

Polazak prema Istri u 18,30h. Dolazak kući u večernjim satima.

 

Cijena izleta po osobi:  230,00 kn
Cijena izleta za djecu od 5 do 12 god. : 150,00 kn

 

CIJENA UKLJUČUJE:

– prijevoz autobusom

– voditelja putovanja

– razglede prema programu 

– cjelodnevnu uslugu lokalnog turističkog vodiča specijaliste za Gorski kotar

– organizaciju putovanja  i PDV

– ulaznicu i stručno vodstvo za lokalitet “Popovićev mlin”

– ulaznicu za Kaštel Zrinskih u Brodu na Kupi, Interpretacijski centar Putovima Frankopana i posjetiteljski centar “Divljina s pogledom na more” Prirodoslovnog muzeja Rijeka

U cijenu nije uključeno:
* osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom

DOPLATA ZA RUČAK (potrebna najava prilikom rezervacije):

Menu 1. – 70,00 kn: Juha povrće, pohana puretina, đuveđ riža, miješana salata mix, kolač

Menu 2.- 85,00 kn: mesna juha, miješano meso (pohana piletina, puretina žar, svinj.kotlet u umaku), pekarski krumpir, miješana salata, štrudla od borovnica

 

Napomena: 
– cijena putovanja formirana je na bazi od min. 25 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.

– prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet, odnosno do popunjenja mjesta u autobusu.

– staviti na sebe udobnu slojevitu odjeću i čvrstu zatvorenu obuću sa gumenim rebrastim potplatom namijenjenu za šetnje po prirodi (jača tenisica, cipela, čizma i sl.)

  • – plaćanje u autobusu nije moguće.
  • – raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.
  • – sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  • – s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.
  • – Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.
  • – polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.